top of page

Verzenden & Retourneren


 

Verzendkosten

Nederland
Normaal pakketje: €5,95
Brievenbus pakketje: €3,95

België en Duitsland
Normaal pakketje €9,50

Europa
Normaal pakketje: €17,50

Buiten Europa
Normaal pakketje: €55,-

Voor particulieren bieden wij gratis verzending aan binnen Nederland vanaf €75,-
Gebruik de code GRATISVERZENDEN bij het afrekenen om hier gebruik van te maken.

 

Levering

Wij streven er naar om bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen te versturen, tenzij anders vermeld. Heb je een product besteld dat niet op voorraad is? Dit zal 3 á 4 weken duren, omdat het product speciaal voor jou moet worden gemaakt.
 

Als binnen de bestelling een product leverbaar is en het andere product(en) niet, dan zal de gehele bestelling pas verstuurd worden op het moment dat alle producten gereed zijn voor verzending.

 

Vertragingen

Atelier SAF is niet verantwoordelijk voor vertraging, storing of staking voor het postbedrijf waar het pakket mee wordt verstuurd.

 

Retourneren

Als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, dan heeft u 14 dagen na ontvangst van de goederen de tijd om uw bestelling onbeschadigd en met bijbehorende items te retourneren.

Porselein is een breekbaar materiaal, het is belangrijk om dit goed te verpakken. Het risico van de retourzending ligt tijdens het transport bij de consument. Kosten hiervan zijn ook voor eigen rekening.

Wanneer uw retour in goede orde is ontvangen door Atelier SAF zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen naar uw rekening worden overgemaakt.

 

Bestelling beschadigd tijdens transport? Mocht uw bestelling tijdens transport beschadigd zijn, neem dan binnen 48 uur contact op met atelier SAF, door een mail te sturen naar info@ateliersaf.nl. Vermeld in de mail uw order nummer, naam en foto’s van de schade.

 

Garantie

De garantie bedraagt 12 maanden. Hier kan slechts aanspraak op worden gedaan onder de normale omstandigheden.

Producten voorzien van goudluster zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Indien dit toch wordt gedaan, valt dit niet onder de garantie.

Producten zijn niet geschikt om buiten te plaatsen, mocht dit toch gebeuren dan valt dit niet onder de garantie.

bottom of page